onsdag 3. juni 2009

Everyone sing a new hallelujah...







For tiden befinner vi oss midt i innspurten av året her på KVS. Det har vært en fantastisk tid på alle måter, og det er veldig vedmodig at det nå snart er over. Når vi snur oss og ser året i reprise, reiser nakkehåra seg i begeistring. Vender vi nasen framover, og retter blikket mot neste år, reiser nok nakkehåra seg i bekymring hos mange andre -hva blir det neste? Vi har et avslappet forhold til neste år, selv om vi har tatt med i betraktning at det kommer. Om det fra høsten av blir studieeventyr, reiseeventyr eller jobbeeventyr er fremdeles litt uvisst. Men en ting vi er helt sikre på, er at uansett hvor vi befinner oss og hva vi enn gjør, så vil vi "make Him known and make Him famous." Er du med?
Let us sing love to the nations
Bringing hope of the grace that has freed us
Make Him known and make Him famous
Sing it out sing to the new Hallelujah
Arise -let the church Arise



Fortsettelse følger...:)

4 kommentarer:

Anonym sa...

i can't really understand much on this page, but i know your faces when i see them!

just a quick hi.


Jonathan :)

Turtle sa...

Thanks for msg Jonathan:)
A very appreciated surprise. We will post something in english just for you, so stay with us:)
Trust you are well, and enjoying the "cold" aussie-winter.
Talk more later!
Turtle

Elisabet sa...

Møyfrid og Tove- min sang og min glede;) Neida..eller..dere har vært det lyse, i de mørke dagene på kvs! Og når dagene har vært ganske bra, var dere med på å gjøre dem tipp topp- tommelopp! Kommer til å savne dere. Fortsett å lev for Gud, som dere alltid gjør=D

Iselin sa...

Har en følelse av at det er litt min feil at dere har dilla på de sangene.. hehe.. Særlig den DVDen.. hehe.. Savner dere!!